Igazából kérdőjelesnek kellene lennie. Minden jól alakul... Kivéve a lakás/szoba keresés. Semmi sincs azon a környéken az én pénztárcámhoz mérten. Legyen, kinyitom jobban, lemondok idén a nyaralás luxusáról, eddig úgyis csak egyszer jutottam el odáig. De akkor minőséget kellene találni. Londonban? Hmm... Na igen, hiánycikk. Hiába mondom, hogy legyen 700, de akkor az már olyan is legyen. Vagy legalább ott. Az életem centerében. Egyenlőre semmi.

Szóval ez alaposan letör Kedves Barátom. Viszont más szempontból minden frankó. Van elég órám melóban (mégha olykor rinyálok is, hogy miért csak 40 óra), a Gavin DeGraw koncert valami eszméletlen isteni volt, hétfőn jön a Blackberry smoke koncert, hogy lezúzza az agyam maradékát. Majd a következő hétvégén az O2-ban lesz a C2C fesztivál. Idén mindkét napra elmegyek, mert a vezérek idén a két kedvenceim. 17-én pedig végre nagyvásznon láthatom "életem legjobban elköltött pénzét", ahogy kifizetődik egy tömény másfél órás gyönyörben. 

Ez lenne tehát életem legjobb időszaka. Bár találnék már egy lakást is... Vagy legalább egy szobát, ami egy szép helyen van és olyan lakótársakkal, akikben még a potenciál is megvan a barátságra. Bárcsak.