Ez a hét a változásokról szól. Kicsiben kezdem és haladunk szépen fokozatosan előre. Mindennap közelebb kerülünk a végső célunkhoz. Ami még nem tudom mi, de valószínűleg egy teljesen új élet, vagy legalábbis lehetőségek kialakítása lenne. Remélem a lelkesedés kitart a végsőkig, és a munició sem múlik el. Az már csak külön hab lenne a tortán, ha a fiúk megnyernék a tornát.

Hétfőn ugye bementem új bankszámlát nyitni. Kedden lényegében nem történt semmi érdekes. Szerdán megjött az egyik "elit" csomagom egyik tagja. Plussz az új kódom és a netes bankolásom felhasználója. Aztán melóba mentem. Kicsit beszélgettünk Francyval előtte, mivel nagyon időben voltunk. kiderült, hogy Dario most már szeretne a barátja maradni, de csak azért, hogy menet közben megváltoztassa az érzéseit. Meg, hogy Pepe a város keleti felét igyekezett megmutatni neki, ahol összeszeretne költözni a barátnőjével - és mivel ők együtt szeretnének lakást bérelni... De hála az égnek Francy egyenlőre hajthatatlan (de úgyis belemegy, ha olyan lesz a szitu). És, hogy Fabi rájött, hogy a barátnője hazudik neki és emiatt most maga alatt van. Egész este ott sírt neki, meg a borát fogyasztotta. Na meg ott van az is, hogy mindenki azon van, hogy össze hozza valakivel, holott ő legszívesebben csak egy kutyát szeretne maga mellé... Időnként a ruhatárban bújkáltam körülötte, máskor meg abszolút nem volt mit csinálni. Megtudtam, hogy Bryant már jó ideje lapátra tették, de mindenki nagy ívben leszarja. Túl sok esélyt kapott az a hülye kölyök, de azért hiányzik. Ian még mindig állati jó fej, és "mamma made pastával" lepte meg a staffot, ami igazán kedves volt (tej+tejfölszerűség meg csirke).

Aztán az este elmúlt. Legalábbis a munka része. Utána viszont Lucie vezetésével én, Francy, JJ, Mark és Herman beültünk egy pubba, ahol mindenki furcsán nézett rám, hogy nem akarok inni semmit. Szóval végül almalevet ittam, de Francy megesketett, hogy olaszban nem lesz választásom. Aztán beszélgettünk. Hermanról kiderült h nagy TVD fan, úgyh én most akkor hivatalosan is kaszálom. Lucieról semmi újat nem tudtam meg, Mark már az első üveg cidertől beállt (kettőt ivott végül), de a csúcspont az volt, mikor rákerestem annak a művésznek a műveire, akiről JJ mesélt. Valami Daniel Hirsh az egyik legtöbbet érő manus vagy mi. Fura világ ez, maradjunk is ennyiben. Másfél órát töltöttünk ott a pubban és marha jó volt. Lazítani egy keveset, beszélgetni, nevetgélni és szórakozni. Az ilyen közösségi momentumok azok, amikből többet szeretnék az ősztől. Szerencsére ezt mondtam Francynak is, úgyhogy rögtön meg is hívott magukkal, hogy meglátogassuk Roberto kávézóját a jövő héten. Már várom, vele is elég rég találkoztam.

A mai nap egy újabb vicc kategórijával ért fel. Délelőtt... Ja, igen, tegnap megjött az új SIM kártyám, ismét O2 hálózaton lógok, vagyis mindenhol van jelem. Ma pedig az új bankártyám érkezett meg. Csodaszép kék, már alig várom, hogy jövő héttől használhassam végre. Pénteken kiveszem az összes pénzem, kicsit félek, de csak nem lesz gond. Majd elmentem a melóhelyemhez közeli SportsDirectbe, ahol vettem végre futócsukát. 40 font volt (elviekben féláron). Meg rövidgatyát és egy felsőt meg egy piknikplédet és így ott hagytam vagy 60 fontot. Hát a lelkesedésem ezt a pontot követően egyenes arányban csökkent... Majd jött a tréning. Az oktató a minőségi kávéfőzés megszállottja. Egy jó kávé 25 másodpercig készül, ugyanis ennyi idő kell, hogy a víz átérjen a kávén eltompítva a mérget és felszínre hozva a "cukrot". Utána meg minden már csak a tej felforralásán múlik. Igazából egészen kedvet kaptam ahhoz, hogy barista legyek. Most már csak jó volna tudni, hogy a 'csába készítesz latte-t, meg espresso-t, pontosabban, hogy mi a ménkő a különbség, mert az ebből a tréningből sosem derült ki.

Ezt követően jött a bő két órás zárási folyamatom. izgalmas volt. 10 perc alatt letisztítottam azt a két termet és tettem be friss cuccokat. Aztán utána meg már csak elkúrtam az időt. Lassan mozogva, ahogy csillag megy az égen, dolgozni csak úgy érdemes. Majd haza. Menet közben olvastam, hogy halad a meccs (nyertünk, nem sokkal azután, hogy hazaértem). Majd itthon az ingem fogadott, ami a tegnapi csomagnak a második fele. Hurrá. Most már csak két csomagom van valahol odakint, remélhetőleg holnap megjönnek azok is, mert különben... Este pedig megnéztem a Drinking Buddies-t Olivia Wilde-dal és Nickkel a New Girlből, de ez valami borzasztóan nyomasztó független film volt. Most pedig fél 12, úgyhogy ideje lefeküdni. Holnap rengeteg időm lesz halálra unni magam.